slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Δροσερό: Οι κάτοικοι θέλουν καθαρό τον οικισμό τους αλλά ο Δημαρχόπουλος δεν κάνει όσα πρέπει!!! (Επιστολή στην XanthiNews)

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Δροσερού Ξάνθης «Η ΕΛΠΙΔΑ» ζητά από το Δημόσια επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης Ξάνθης αλλά και από κάθε αρμόδιο τμήμα του Δήμου να επιληφθεί του θέματος και να καθαριστούν οι σχάρες ομβρίων υδάτων στο οικισμό του Δροσερού, καθώς πολλές είναι ήδη βουλωμένες παρόλο που είναι σε κεντρικά σημεία του οικισμού και αποτελούν εστία μικροβίων.

Επιπλέον οι σχάρες αυτές πρέπει να προσεχθούν γιατί στην πρώτη βροχή θα καταστούν μη λειτουργικές και θα αποτελέσουν εστία μόλυνσης και μικροβίων, καθώς θα λιμνάζουν σε χώρους τους οικισμού.

Επίσης παρακαλούνται οι υπεύθυνοι του τμήματος καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης να επισκευάσουν τα απορριμματοφόρα τους καθώς από πολλά (όπως φαίνεται στη σχετική φωτογραφία) στάζουν υγρά αμφιβόλου προελεύσεως τα οποία αποτελούν εστία μόλυνσης ειδικά σε ένα οικισμό, τόσο πυκνοκατοικημένο και με ελλιπή ασφαλτόστρωση. Είναι ζήτημα που αφορά την δημόσια υγεία όχι μόνο του Δροσερού, που αριθμεί 75000 ψυχές αλλά και όλης της Ξάνθης.

 

σ.ε. Μπάμπη γιατί; Μόνο στις εκλογές είναι καλοί και χρήσιμοι οι άνθρωποι αυτοί;

Σχετικά Άρθρα