Κόμματα Τελευταία Νέα

Δράσεις ενημέρωσης από κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής

Για το ξεπούλημα του Αερολιμένα Καβάλας

 xrysh aygh kabala

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, από κλιμάκιο της Τ. Ο. Καβάλας της Χρυσής Αυγής, ενημερωτική δράση στο πορθμείο της Κεραμωτής, κατά την οποία μοιράστηκαν εφημερίδες Χρυσή Αυγή στα διερχόμενα προς Θάσο αυτοκίνητα. Οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής όπως έχουν αποδείξει πάμπολλες φορές, δεν υπολογίζουν κυριολεκτικά τίποτα. Παρά την συνέχιση των πολιτικών διώξεων από το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς, αλλά και την εξοντωτική ζέστη των ημερών, πραγματοποίησαν άλλη μία ενημερωτική δράση στην Κεραμωτή Καβάλας.

Μετά λύπης τους οι συναγωνιστές παρατήρησαν ότι κάθε χρονιά όλο και λιγότεροι Έλληνες πηγαίνουν διακοπές, αφού τα περισσότερα διερχομενα αυτοκίνητα ήταν από το εξωτερικό. Μόνο και μόνο αυτό το στοιχείο επιβεβαιώνει αυτό που βροντοφωνάζει η Χρυσή Αυγή, ότι η κρίση έχει αποδυναμώσει τον μέσο Ελλήνα, ο οποίος έχει εξαθλιωθεί από τα μνημόνια και τις προδοτικές πολιτικές Σαμαρά- Βενιζέλου.

Κατόπιν, ακολούθησε ενημερωτική δράση εντός της Κεραμωτής όπου μοιράστηκαν εφημερίδες. Ήταν μια ευκαιρία ενημέρωσης σχετικά με το ξεπούλημα του αερολιμένα Καβάλας, κάτι που οι περίσσοτεροι πολίτες αγνοούσαν. Είναι καθήκον της Χρυσής Αυγής η αφύπνιση των πολιτών δια μέσου της Αλήθειας που είναι και το μοναδικό πραγματικό όπλο του Κινήματος μας.

Σχετικά Άρθρα