Κουζίνα Τελευταία Νέα

Διαπρέπει Ξανθιώτης σπουδαστής μαγειρικής στην Κρήτη…

Ο Βουτσόπουλος Κωνσταντίνος, σπουδαστής του Ι.ΙΕΚ KAPPA STUDIES (Ηράκλειο Κρήτης), από την Ξάνθη, πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στην ενότητα “Παραδοσιακές πίτες” υπό την καθοδήγηση του chef-καθηγητή Κωνσταντίνου Φραγκιαδάκη.

Τις δημιουργίες του Κωνσταντίνου, γεύτηκαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι και φυσικά γνώστες του αντικειμένου. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ των γευσιγνωστών της ημέρας ήταν, η κυρία Κορίννα Αλεξανδρή, διευθύντρια στο ξενοδοχείο “Blue Bay”, ο κύριος Σμαριανάκης Γιώργος, maitre του ξενοδοχείου και η κυρία Ελένη Μαστοράκη. Οι καλεσμένοι επαίνεσαν την προσπάθεια του Κωνσταντίνου και εντυπωσιάστηκαν από τα πιάτα του.

(Περιμένουμε τον Κώστα να έρθει και στην Ξάνθη για να δοκιμάσουμε τις δημιουργίες του…).

Σχετικά Άρθρα