Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Δημήτρης Μπένης: «ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΓΥΜΝΟΥΣ!»

Σχετικό 2 copy Σχετικό 1 copy

«Επί μέρες τώρα, παρακολουθώ την απίστευτη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου και της υποψηφιότητάς μου για το Δήμο της Ξάνθης περιμένοντας και αφήνοντας τους συκοφάντες να εκτεθούν. Τώρα, που έμειναν γυμνοί, τους παραδίδω στην κρίση σας. Ξεκίνησε ο κύριος Αναστάσιος Τεφρωνίδης, τον ακολούθησε αμέσως ο κύριος Δημοσθένης Καμαρίδης και, τελευταία, για να μην χάσει και την «ευκαιρία», ο κύριος Νικόλαος Ανταμπούφης.

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ;

Πήραν μία απόλυτα νόμιμη και τυπική απόφαση Δημάρχου, για μια ανάθεση 15.000, ευρώ και την παρουσίασαν σαν μομφή και ευκαιρία πολιτικής μου σπίλωσης.

ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ;

Δεν μπήκαν καν στον κόπο να ελέγξουν αν όντως αυτή η απόφαση, που βρήκαν ανυπόγραφη στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αποφάσισαν να την χρησιμοποιήσουν εναντίον μου, επειδή είδαν το όνομά μου, έχει πράγματι υπογραφεί από εμένα (Σχετικό επισυναπτόμενο 1).

Ε, λοιπόν, κύριοι, αυτή την απόφαση δεν την υπέγραψα εγώ, γιατί, απλούστατα, εκείνη την ημέρα απουσίαζα από τον Δήμο και την υπέγραψε συνάδελφος που με αντικαθιστούσε (Σχετικό επισυναπτόμενο 2). Βέβαια, δεν έχει καμμία σημασία ποιος υπογράφει. Είναι μία νόμιμη απόφαση Δημάρχου και είναι στα καθήκοντα των αρμόδιων Αντιδημάρχων να υπογράφουν αντί του Δημάρχου, αυτές τις αποφάσεις.

Έτσι λοιπόν, αυτοί οι κύριοι, στον λάκκο, που έσκαψαν για εμένα, έπεσαν οι ίδιοι μέσα. Ο μεν κύριος Ανταμπούφης, με την επιπολαιότητα, την προχειρότητα, την άγνοια στα περί του Δήμου, αλλά και την επιλογή της φτηνής πολιτικής, απέδειξε ότι όχι μόνο για Δήμαρχος δεν είναι κατάλληλος, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει και της εμπιστοσύνης των ανθρώπων που τιμούν το ψηφοδέλτιό του για τη διεκδίκηση του Δήμου. Ας τον κρίνει, όμως, ο κόσμος, γιατί επιτέλους του έπεσε η μάσκα και φάνηκε το πραγματικό του πρόσωπο, το οποίο έκρυβε τόσο καιρό επιμελώς πίσω από μακροσκελείς, ανούσιες και καταγγελτικές τοποθετήσεις» αναφέρει σε δελτίο τύπο του συνδυασμού του ο Δημήτρης Μπένης και αφού κάνει αναφορά και στον εκδότη κ. Καμαρίδη συνεχίζει.

«Τέλος, για τον κύριο Τεφρωνίδη, που τα ξεκίνησε όλα, του το είπα και στην πρώτη μου απάντηση, ότι, δηλαδή, τις όποιες προσωπικές, επαγγελματικές, κοινωνικές και πολιτικές του φιλοδοξίες, ας μην τις κρύβει πίσω από την θαυμάσια δουλειά τόσων συμπολιτών μας. Όσο για τις πληροφορίες, που μου έστειλε μέσω τρίτων, ότι μου κάνει και  χάρη, γιατί έχει και άλλα στοιχεία εις βάρος μου, αλλά δεν τα βγάζει, ελπίζω αυτό το πάθημα να μην του έχει γίνει μάθημα, και τον προκαλώ να τα βγάλει, να τα δημοσιεύσει, αλλά και να είναι έτοιμος να πληρώσει το τίμημα. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ».

Σχετικά Άρθρα