Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Δεν μπορεί να μετακινηθεί η έδρα του δήμου Αβδήρων «με καμία κυβέρνηση»

Η παρακάτω ανακοίνωση του Γεώργιου Τσιτιρίδη υποψηφίου δημάρχου Αβδήρων έφτασε στην εφημερίδα μας και την δημοσιεύουμε.

Η μαύρη προπαγάνδα προς το πρόσωπό μου και το συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», δεν έχει τέλος.

Χαρακτηριστικό είναι ότι, συγκεκριμένη ιστοσελίδα και τοπικό κανάλι, που μέχρι σήμερα παρουσιάζουν μόνο τις απόψεις και την δραστηριότητα του νυν Δημάρχου Αβδήρων και δεν έχουν προβάλλει σχεδόν ποτέ, ούτε δημοσιεύσει τις θέσεις και τις απόψεις του συνδυασμού μας, ανακινούν ένα θέμα, που αφορά την έδρα του Δήμου Αβδήρων τη Γενισέα, το οποίο έχει διευθετηθεί με το Νόμο 3852/2010.

Κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι ουδέποτε τέθηκε ζήτημα μετακίνησης και αλλαγής της έδρας, ούτε από τους κατοίκους του οικισμού του Δήμου Αβδήρων, ούτε από εμένα προσωπικά, ούτε από συμβούλους του συνδυασμού μας.

Η έδρα του Δήμου Αβδήρων είναι και θα παραμείνει η Γενισέα και ιστορική έδρα τα Άβδηρα. Το μόνο παράπονο των κατοίκων του οικισμού Αβδήρων, είναι η απαξίωση που δέχονται όλα αυτά τα χρόνια από την παρούσα Δημοτική Αρχή, η οποία δεν σεβάστηκε τον πολιτισμό, την ιστορία και τους κατοίκους του.

Εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός ότι, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια, δεν έχει τεθεί ζήτημα αλλαγής της έδρας, ανακινείται αυτό μόλις δέκα ημέρες πριν από τις εκλογές, καταδεικνύοντας την πλήρη κατάρρευση της παρούσας Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Αβδήρων.

Ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Αβδήρων και Υποψήφιος Δήμαρχος Γεώργιος Τσιτιρίδης.

Η παρατήρηση της σύνταξης είναι ότι όντος οι φήμες που αναφέρονται για μετακίνηση της έδρας του Δήμου Αβδήρων είχαν φτάσει και στην δική μας3 εφημερίδα, αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από ποιους καλλιεργήθηκε.

Μάλιστα για του λόγου το αληθές ο κ. Τσιτιρίδης μπορεί να ρωτήσει στενό του συνεργάτη με τον οποίο μίλησα για το θέμα πολλές μέρες πριν δημοσιοποιηθεί στον τοπικό τύπο.

Σχετικά Άρθρα