slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Δείτε 22 φωτογραφίες από την άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ 2017» που έγινε στον Έβρο. Παρών και ο Π. Καμμένος

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ και τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ παρακολούθησε την άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ 2017» στην Αλεξανδρούπολη.

Στη συνέχεια, στο πλαίσιο της άσκησης, επισκέφθηκε πλοία του Πολεμικού Ναυτικού στη Σαμοθράκη, στον Άγιο Ευστράτιο και στη Λήμνο.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, έκανε την εξής δήλωση: «Πριν από λίγο παρακολουθήσαμε όλοι μαζί – και θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα για τη παρουσία τους τον κ. Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης, τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, αλλά και όλους τους πολίτες της Αλεξανδρούπολης – μία από τις φάσεις της άσκησης του Πολεμικού μας Ναυτικού «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ 2017», η οποία ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή και ολοκληρώνεται αύριο.

Στο πλαίσιο αυτής της άσκησης, σε λίγο, με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, θα επισκεφθούμε τη Σαμοθράκη, τον Άη Στράτη και τη Λήμνο, όπου πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, μαζί με τα πληρώματα, διεξάγουν την άσκηση και παράλληλα έρχονται κοντά στους κατοίκους της ακριτικής περιοχής της πατρίδας μας, για να δώσουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα, ότι ο ελληνικός λαός ενωμένος, με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση.

Επιθυμούμε την ειρήνη και επιθυμούμε οι Ένοπλες Δυνάμεις, να βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα και να στέλνουν το μήνυμα της διασφάλισης της ειρήνης, της γαλήνης και της ανάπτυξης. Ελπίζω αυτό να το καταλάβουν και από την άλλη πλευρά του Αιγαίου».

 

Σχετικά Άρθρα