slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Δείτε τι λέει ο Γραμματέας της Ν.Δ. Λ. Αυγενάκης για τα 3 χρόνια Κυβέρνησης Τσίπρα:

 «Τρία χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η Ελλάδα θα είχε βγει από την κρίση αν ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του δεν μας είχαν φορτώσει το φέσι του 2015. Τρία χρόνια καταστρέφουν τη χώρα, φτωχοποιούν τους Έλληνες, διαλύουν τους θεσμούς.  

Σε 100 δις ευρώ υπολογίζεται το κόστος της Κυβέρνησης. Στον ευαίσθητο χώρο της Εθνικής Άμυνας αλωνίζουν μεσάζοντες με την πλήρη κάλυψη της Κυβέρνησης.

Το Κράτος έχει μπει πλήρως στην υπηρεσία του Kόμματος. Στήνουν ένα παρακράτος. Χτίζουν μια Παιδεία χαμηλών προσδοκιών με ξεπερασμένες ιδεοληψίες. Οι συνθήκες για τους πολίτες στο δημόσιο σύστημα Υγείας γίνονται όλο και χειρότερες. Η ανασφάλεια στις γειτονιές μεγαλώνει, η εγκληματικότητα αυξάνεται και τα γκέτο πολλαπλασιάζονται.

 Την ίδια ώρα συνεχίζουν να υπερφορολογούν, να μειώνουν συντάξεις, να κόβουν μισθούς. Φτωχοποιούν συνολικά την κοινωνία και την οδηγούν στην απελπισία. Στοχοποιούν τη μεσαία τάξη. Κρύβουν τους πλειστηριασμούς της 1ης κατοικίας που έρχονται. Από «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» σε 15.000 πλειστηριασμούς το 2018. Νέες κατασχέσεις αυτοί που υπόσχονταν σεισάχθεια. Συνεχίζουν να αυξάνουν την ανισότητα, κάνουν τους φτωχούς φτωχότερους και περισσότερους.

Αυτό είναι το “καθεστώς των Τσίπρα-Καμμένου”! Αυτό το “καθεστώς” θα ανατρέψουμε σύντομα, με την εντολή του ελληνικού λαού».

Σχετικά Άρθρα