slider Λάσπη Τελευταία Νέα

Δήμαρχε γιατί δεν μιλάς; Η πόρτα έπεσε πάνω στο παιδί και 6 μέρες τώρα «ήπιατε» στον Δήμο το αμίλητο νερό… Κατέβηκε το δημοσίευμα με τις παραπλανητικές δηλώσεις υπαλλήλου και αντιδημάρχου ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ!!! (βίντεο Κανάλι 6)

Τι να πω για τους ανθρώπους που έχουν τις τύχες τους στα χέρια μας. 6 μέρες πέρασαν μετά από το σοβαρότατο ατύχημα με τον 8χρονο Μάριο που τον καταπλάκωσε η πόρτα της Πιστοποιημένης Παιδικής Χαράς της Κυψέλης και ακόμα ο Δήμαρχος της Πόλης δεν πήρε θέση.

Τον έχω πάρει 6- 7 τηλέφωνα και στο κινητό του και στο σταθερό στο δημαρχείο αφήνοντας ειδοποίηση να με καλέσει κάποιος για να έχουμε την επίσημη άποψη του Δήμου αλλά κανείς δεν πήρε πίσω…

Πήρα τον αντ αυτού αντιδήμαρχο να μιλήσει και αρνήθηκε  πήρα τον Γκοδοσίδη, δεν σηκώνει τηλέφωνο… Τι γίνεται ρε παιδιά;

Την ίδια ώρα οι απαράδεκτες δηλώσεις του υπαλλήλου του δήμου και του αρμόδιου αντιδημάρχου σε τοπικό μέσο που ΜΕ ΔΙΕΨΕΥΔΑΝ κατέβηκαν από την σελίδα (σβήστηκε όλο το ρεπορτάζ) προφανώς γιατί κατάλαβε ο εκδότης ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι δηλώσεις που του κάνανε και προφανώς ο άνθρωπος συναισθανόμενος την ευθύνη της σωστής πληροφόρησης του κοινού της Ξάνθης τα απέσυρε για να μην εκτίθεται και ο ίδιος.

Δείτε το νέο ρεπορτάζ του Κανάλι 6

Δήμαρχε ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ την θέση σου, είναι σημαντικό να ξέρουμε πως σκέφτεται για ένα τέτοιο θέμα ο ΠΡΩΤΟΣ πολίτης της Ξάνθης.
σ.ε. Από τον υπάλληλο και τον αντιδήμαρχο περιμένουμε αν όχι συγνώμη για την παραπληροφόρηση (και την αγωνιόδη προσπάθειά τους να μας διαψεύσουν) τουλάχιστον να ανακαλέσουν, να πουν ότι απλά δεν γνώριζαν… θα αρκούσε και αυτό…

Το άρθρο που κατέβηκε… εδώ ήταν οι δηλώσεις….

 

Αυτά έλεγε το άρθρο…. που δεν υπάρχει πλέον στο διαδίκτυο… 

 

Σχετικά Άρθρα