Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Δήλωση του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις

Σε ερώτηση προς τον Περιφερειάρχη Ανατ. Μακεδονίας- Θράκης για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις δήλωσε: «Οι εξελίξεις είναι δραματικές. Ζούμε ιστορικές γκρίζες στιγμές. Η θέση μου είναι καθαρή και θεωρώ ότι σ΄αυτή την ιστορική στιγμή κανείς δε δικαιούται να σιωπά. Υποστηρίζω το ναι στην Ευρώπη. Ναι στο ευρώ. Καθαρά. Χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους. Χωρίς πορεία στο άγνωστο και στην ασάφεια ανεξάρτητα το πώς ο καθένας την αντιλαμβάνεται.

Είμαστε αντίθετοι σε κάθε διχαστικό μήνυμα. Είμαστε αντίθετοι σε κάθε λογική υποταγής του λαού και εξαθλίωσης. Οφείλουμε να διαπραγματευτούμε μέσα από την Ευρώπη, με όρους ρεαλιστικούς.

Ήδη, όμως, μόνο με την εξαγγελία του δημοψηφίσματος, μόνο με την υποστήριξη της κατεύθυνσης του όχι, επήλθε οικονομική ασφυξία και τεράστιες ζημιές. Τις βιώνουμε, τις βλέπουμε γύρω μας.

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του κι ας αποφασίσει με το χέρι στην καρδιά το δρόμο της ιστορικής ευθύνης, χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις, αλλά βλέποντας καθαρά το μέλλον, διασφαλίζοντας την θέση της Πατρίδας και της Περιφέρειάς μας στην Ευρώπη».

Σχετικά Άρθρα