slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Δήλωση του Γιώργου Παυλακάκη για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Έφυγε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Έφυγε ένας μεγάλος ηγέτης, που και στα δύσκολα χρόνια και στα καλά, προσέφερε με όλες τις δυνάμεις και τις δυνατότητές του, με πίστη προς την δημοκρατία και την πατρίδα.

Ο πολιτικός του λόγος και η πολιτική του πρακτική διακρίθηκαν για την σύνεση, την ειλικρίνεια, την συνέπεια, τη διαλλακτικότητα και για την στήριξη και συμπαράσταση του αδύναμου και αγωνιζόμενου πολίτη.

Με διορατικότητα και με τον πλούτο της πολύχρονης πολιτικής εμπειρίας αλλά και τα θάρρος και την αντοχή του, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα, συνέβαλλε προς/σε θετικές εξελίξεις σε πολύ δύσκολες και κρίσιμες περιόδους της πατρίδας μας.

Ως Πρωθυπουργός εργάστηκε για το καλό της Θράκης μας και των νησιών του Αιγαίου, με ιδιαίτερο πατριωτικό ενδιαφέρον και αγωνία για το παρόν αλλά και σχεδίασε, πίστευε και εργαζόταν για το μέλλον.

Με την εν γένει πολιτική του συμπεριφορά ενέπνευσε και ενίσχυσε αυτούς που πίστευαν και εργαζόταν για ένα καλύτερο αύριο της πατρίδας μας και της κοινωνίας.

Άλλωστε έχει την αξία του και μόνο ο αγώνας και ηθική ικανοποίηση

Αιωνία του η μνήμη

Γεώργιος Παυλακάκης

 

σ.ε (*) Ο Γιώργος Παυλακάκης δικηγόρος Ξάνθης διετέλεσε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Σχετικά Άρθρα