Face to Face slider Τελευταία Νέα

Για μια μέρα στην καρδιά της XXV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας. Σας διαβεβαιώνω ότι υπάρχει σχέδιο, μέσα και ανθρώπινο δυναμικό για να υπερασπιστούμε την Θράκη μας

Είχα την ευκαιρία να επισπευτώ χθες Κυριακή για λίγες ώρες την καρδιά της XXV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας στα πλαίσια ενημέρωσης που έγινε σε εκατοντάδες επίστρατους της Ξάνθης από τις μονάδες και τους διοικητές τους.

Το πρώτο που με εντυπωσίασε ήταν η συμμετοχή των πολιτών και η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της μονάδας μιας και προσήλθε ένα ποσοστό πάνω από 80% όσων καλέστηκαν. Το δεύτερο ήταν η εκπαίδευση του ένστολου προσωπικού αλλά και η άριστη γνώση της αποστολής τους. Τρίτο και βασικό, η τεράστια ισχύς πυρός που έχουμε εγκατεστημένη στην Θράκη και η οργάνωση που υπάρχει σε υλικό και αναλώσιμα.

Αν και έφεδρος Υπίλαρχος είχα πολλά χρόνια να μπω τόσο βαθιά στις μονάδες και να δω από κοντά τους ένστολους να δίνουν την ψυχή τους για να μπορούμε εμείς  όλοι εδώ στην Θράκη να δραστηριοποιούμαστε χωρίς φόβο. Να συνεχίζουμε την ζωή μας κάτω από την ασφαλή ομπρέλα του στρατού. Το ΔΣΣ πραγματικά έχει απίστευτη οργάνωση, πολλά μέσα αλλά το κυριότερο έχει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που ξέρουν την αποστολή τους και προετοιμάζονται για αυτή κάθε μέρα. (Στον Στρατηγό του ΔΣΣ στον Ταξίαρχο της XXV αλλά και σε όλο το προσωπικό αξίζουν συγχαρητήρια).

 

σ.ε. . Σας διαβεβαιώνω ότι υπάρχει σχέδιο, μέσα και ανθρώπινο δυναμικό για να υπερασπιστούμε την Θράκη μας και ότι Τούρκος δεν θα πατήσει εύκολα στην περιοχή μας.

Σχετικά Άρθρα