Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Γιατί υποστήριξα το ΝΑΙ στην Ευρώπη… και στεναχώρησα φίλους και γνωστούς!!!

Με αφορμή συζήτηση που είχα με φίλους που με είδαν να είμαι ενεργός υπέρ της πρωτοβουλίας Μένουμε Ελλάδα Μένουμε Ευρώπη ψηφίζουμε Ναι στο Ευρώ και την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας και την συγκέντρωση του ΝΑΙ χθες το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης οφείλω να εξηγήσω και δημόσια την στάση μου αυτή.

Λέω ΝΑΙ, γιατί θέλω τα παιδιά μου να ζήσουν σε μια κανονική χώρα και όχι στην Ζιμπάμπουε. Μπορώ να πω ότι πριν τις εκλογές έκανα μέχρι και αγώνα να φύγει η κυβέρνηση του Σαμαρά και του Βενιζέλου, για την οποία πίστευα ότι είναι αδύναμη να μας βγάλει από την κρίση… Αν και δεν ψήφισα Σύριζα είχα κι εγώ την ελπίδα ότι ίσος μπορέσουν αυτοί «οι διαφορετικοί» να μας λυτρώσουν από τις δυσκολίες. ΠΙΣΤΕΥΑ ότι θα κάνουν πολλά στραβά και αυτοί, αλλά έλεγα ότι θα έχουν και ένα μέτρο και ότι μπροστά στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΛΟ και στην καταστροφή της πατρίδας να δείξουν υπευθυνότητα.

Μου καλάρεσε η ιδέα ότι θα ζοριστούν οι κακοί Ευρωπαίοι με τον Σύριζα το παραδέχομαι.

Βλέποντας όμως ότι μετά από πέντε μήνες άγονων συνομιλιών και ενώ έχουμε ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ, ενώ είναι κλειστές οι τράπεζες, και δεν μπορεί ο κόσμος να πάρει τα χρήματά του, ότι έχει σταματήσει κάθε εμπορική δραστηριότητα με αποτέλεσμα να καταστρέφονται καθημερινά συμπολίτες μου επαγγελματίες, ότι είμαστε λίγο πριν το κούρεμα και το ολικό χάσιμο των καταθέσεων του καθενός μας, ΑΥΤΟΙ είναι τόσο χαλαροί και λένε δεν πειράζει δώστε μας το όχι και θα πάμε να πείσουμε την Ευρώπη να αλλάξει πολιτική και αν δεν αλλάξει βρε αδελφέ πάμε και στην δραχμή… δεν μπορώ παρά να τους θεωρήσω ότι έχουν έναν και μόνο σκοπό. Την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην δραχμή, την έξοδο από την Ευρώπη, την απομόνωση της χώρας από τους παραδοσιακούς συμμάχους της και την εγκατάσταση ενός «κολχόζ» στο νότιο τμήμα των Βαλκανίων.

Επειδή θέλω τα σύνορά μας στην Θράκη να είναι Ευρωπαϊκά και όχι τριτοκοσμικά λέω ΝΑΙ στο δημοψήφισμα.

Αν οι περισσότεροι Έλληνες θελήσουν το ΟΧΙ τι να κάνουμε, δημοκρατία έχουμε θα υποστούμε όλοι μαζί τις συνέπειες των επιλογών μας. (Καλή τύχη σε όλους μας… αν και πιστεύω ότι το διχαστικό αυτό δημοψήφισμα, στο οποίο οι μεν θεωρούν τους δεν προδότες, θα μείνει στις μνήμες μας για χρόνια!!!).

Σχετικά Άρθρα