Κοινωνία Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Γαστρονομική συνάντηση στην παραλία Ερασμίου

erasmio toperios (3) erasmio toperios erasmio toperios (1) erasmio toperios (2)

Ο Δήμος Τοπείρου σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Ερασμίου, τον σύλλογο γυναικών Ερασμίου και τις γυναίκες του ΚΑΠΗ Ερασμίου, πραγματοποίησε γαστρονομική συνάντηση στην παραλία Ερασμίου την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015. Οι γυναίκες του χωριού παρασκεύασαν παραδοσιακά εδέσματα και γλυκά και τα παρουσίασαν στο κοινό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, ή Αντιδήμαρχος Ειρήνη Θεοδωρακάκη , ο Δημοτικός Σύμβουλος Κιατίπης Νικόλαος και ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Ερασμίου, Τερζής Αθανάσιος. Ο Δήμαρχος Τοπείρου στις δηλώσεις του τόνισε τη σημασία των απλών αλλά τόσο σημαντικών εκδηλώσεων που προωθούν την παράδοση, το μεράκι και την αγάπη των κατοίκων της περιοχής μας. Ο Δήμος Τοπείρου με τις πολλές κοινότητες και οικισμούς του, αποτελεί μωσαϊκό πολιτισμών με αποτέλεσμα να είναι φορέας πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης και Ιστορικής κληρονομιάς. Αυτό καθιστά καθήκον της νέας Δημοτικής Αρχής να αναδείξει τα πολιτιστικά στοιχεία της περιοχής.

Ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε την Αντιδήμαρχο Ειρήνη Θεοδωρακάκη και όλους τους συντελεστές για την προετοιμασία αυτής της εκδήλωσης και έδωσε ραντεβού σε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο, τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σχετικά Άρθρα