slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Β. Τσολακίδης: Ο Τσιτιρίδης έχει εμμονή να διαχειρίζεται μόνος του τις εργολαβίες!!! (Δεν απάντησε στις δημόσιες καταγγελίες του ίδιου του του συμβούλου για μελέτες πολλών χιλιάδων ευρώ)

Χοντραίνει το παιχνίδι στα Άβδηρα μιας και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κ. Βασίλης Τσολακίδης πέταξε το γάντι γι άλλη μια φορά στον Δήμαρχο Γ. Τσιτιρίδη αφήνωνας σαφείς αιχμές για εμμονή του Δημάρχου στο να κατευθύνει εργολαβίες και μελέτες χιλιάδων ευρώ σε συγκεκριμένα κέντρα…

“Ο κύριος Τσιτιριδης σε πρόσφατο δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα συγκρίνει το έργο της δικής μας θητείας τα τρεισήμισι χρόνια με όλο το βάρος της συνένωσης τριών Δήμων με τα πέντε χρόνια της δικής του θητείας. Αναφέρει έργα που έγιναν και κάποια έργα που θα γίνουν.Και βέβαια ξεχνάει ότι στη διοίκηση Τσολακιδη στο Δήμο Αβδήρων έγινε η νεα γέφυρα των Πηγαδιών, βελτιωθηκε ο δρόμος προς παραλία Μυρωδατου όπου κάθε χρόνο θρηνούσαμε θύματα, αντικατασταθηκε το εξωτερικό δικτύο ύδρευσης από Κουτσό. έως Πολυσιτο, ,βοηθησαμε με μελέτες την ολοκλήρωση της γέφυρας του Πολυσιτου καθώς και την ασφαλτόστρωση της οδού Σήμαντρα Κουτσό.Αναπλαστηκε ο οικισμός του Μαγικού απέναντι από τα πλαστικά και άλλα μικρότερα έργα.

Το αστείο επιχείρημα του είναι ότι κάποια από τα προαναφερθέντα έργα πληρώθηκαν από την περιφέρεια άσχετα αν οι δικές μας τεχνικές υπηρεσίες εργαστηκαν προετοίμασαν τις μελέτες τις οποίες ο ίδιος και οι σύμβουλοι του καταψήφιζαν τότε. Έχει μια εμμονή να διαχειρίζεται μόνος του τις εργολαβίες. Υπηρχε κονδύλι για το Κουτσό τριακοσίων χιλιάδων για αντιπλημμυρική προστασία το οποιο εγκατέλειψε. Ας μας δείξει κάποια έργα που υλοποιησε από το περιφερειακό πρόγραμμα όταν υπάρχουν Δήμοι που απορρόφησαν μεγάλα ποσά αυτός ασχολιόταν πως θα ξεχωρίσει τους δημότες σε αρεστούς και μη αρεστούς. Αναρωτιέμαι γιατί δεν απάντησε ούτε μίλησε για δικαιοσύνη όταν ο πρώην αντιδήμαρχος του από τον οικισμό των Αβδήρων δημόσια στο συμβούλιο τον κατηγόρησε ότι κατεύθυνε μελέτες πολλών χιλιάδων ευρώ… Τον προτρέπουμε λοιπόν να ασχοληθεί με ότι του απέμεινε από το συνδυασμό του άλλωστε πολύ σύντομα οι συνδημότες θα μας κρίνουν όλους μας και να είναι σίγουρος ότι τώρα μας γνωρίζουν καλά όλους μας……”.

Σχετικά Άρθρα