slider Τελευταία Νέα

Βράβευση συμμετεχόντων την Παρασκευή στο Διαγωνισμό Καλλιτεχνικής δημιουργίας Παιδιών και Εφήβων στο ΙΘΤΠ

2 Νοεμβρίου 2018. Βράβευση Συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό Καλλιτεχνικής δημιουργίας Παιδιών και Εφήβων και Έκθεση των Έργων τους.

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018, στις 19:00 το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων του Ιδρύματος, διοργανώνει ειδική τελετή, στην αίθουσα εκδηλώσεων«Βιργινία Τσουδερού» της καπναποθήκης «Π», στην οποία θα βραβευθούν οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό Καλλιτεχνικής δημιουργίας Παιδιών και Εφήβων που υλοποιήθηκε την Άνοιξη του 2018 και θα εκτεθούν όλα τα έργα που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Στην ίδια τελετή θα δοθούν τιμητικοί έπαινοι στους υπεύθυνους καθηγητές και δασκάλους των οποίων οι μαθητές διακρίθηκαν.

Θα θέλαμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό, μεμονωμένους μαθητές και ομάδες, που με τα έργα τους απέδειξαν πως η πρόοδος και η ανάπτυξη μιας κοινωνίας ξεκινά με τον πολιτισμό και την υγιή έκφραση των νέων πολιτών της, οι οποίοι μπορούν να μας δώσουν ελπίδα και ώθηση για να προσμένουμε κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα