slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Βούλιαξαν σήμερα Κυριακή παραλίες της Ξάνθης. Συνεχίζεται το έντονο πρόβλημα με τα κουνούπια.

Χιλιάδες κόσμου υπήρχαν σήμερα σε όλες τις παραλίες της Ξάνθης από τα Άβδηρα μέχρι και το Δήμου Τοπείρου. Η Ξανθιώτες απόλαυσαν το πρώτο Σαββατοκύριακο χωρίς βροχή και κατέκλυσαν τα καφέ μπαρ της παραλίας αλλά και όλες τις αμμουδιές στήνοντας τις δικές τους ομπρέλες και καρέκλες για να απολαύσουν τη δροσιά της θάλασσας.

Μαζί τους και χιλιάδες Βούλγαροι επισκέπτες της Ξάνθης που είτε κάθονται σε σπίτια παραλιακά είτε κατέβηκαν για την Κυριακή από τις γειτονικές πόλεις Βουλγαρίας.

Στον αντίποδα αυτής της τεράστιας προσέλευσης στις παραλίες μας, η απαράδεκτη κατάσταση με τα δισεκατομμύρια κουνούπια τα οποία επιτίθενται μέρα και νύχτα στους λουόμενους και δεν τους αφήνουν σε ησυχία.

Τα κουνούπια δεν έχουν αντιμετωπιστεί ακόμη. Οι πληθυσμοί είναι πάρα πολύ μεγάλοι ενώ οι επιθέσεις γίνονται όλη την ημέρα αλλά ειδικά τη νύχτα προς το σούρουπο γίνεται ο χαμός!!!

Η περιφέρεια κυρίως ο κ. Μέτιος αλλά και η περιφερειακή ενότητα ο κύριος Ζαγναφέρης απέτυχαν παταγωδώς να περιορίσουν το φαινόμενο των κουνουπιών. Κρίμα γιατί έτσι δεν μπορεί να πάει μπροστά η περιοχή μας…

Σχετικά Άρθρα