Κόμματα Τελευταία Νέα

Βάζει το μαχαίρι στο κόκαλο ο Μητσοτάκης- Ραγδαίες εξελίξεις στη ΝΔ- Παραιτήθηκε ο Παπαμιμίκος για να γλυτώσει την διαγραφή

Την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας υπέβαλε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαμιμίκος υπέβαλε την παραίτησή του στον αρχηγό του κόμματος, μετά την εκπεφρασμένη πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσει σε διαγραφές για τα όσα έγιναν στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αποφασίσει να λάβει πειθαρχικά μέτρα κατά του Γραμματέα της ΝΔ και, όπως όλα δείχνουν, υπό την απειλή των διαγραφών, ο κ. Παπαμιμίκος οδηγήθηκε σε παραίτηση λίγες ημέρες πριν από το Συνέδριο του κόμματος.

Συνεργάτες του Κυρ. Μητσοτάκη σημείωναν με νόημα ότι για τα έκτροπα του συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν «ευθύνες και έχουν ονοματεπώνυμο». Μετά τις εξελίξεις που τίναξαν στον αέρα το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε το ξήλωμα και την επανίδρυση της οργάνωσης. (Αυτό είναι… ότι είναι σάπιο το ξηλώνεις και το φτιάχνεις από την αρχή σε υγιείς βάσης…).

Σχετικά Άρθρα