slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Αύριο το μεσημέρι η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξάνθης με 9 θέματα

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε την 6 Αυγούστου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87), αναφέρει η πρόσκληση του προέδρου της επιτροπής.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  1. Μίσθωση μηχανημάτων λόγω έντονων και απρόβλεπτων γεγονότων (εισηγητής Αθανάσιος Βαρελτζίδης)
  2. Έγκριση του από 25-7-2018 πρακτικού αποδοχής απόφασης Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης που αφορά τον διαγωνισμό με τίτλο: «Προμήθεια Αθλητικού Εξοπλισμού» (εισηγητής Αθανάσιος Βαρελτζίδης Πρόεδρος Επιτροπής)
  3. Έγκριση του από 11-7-2018 πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού που αφορά τον συνοπτικό διαγωνισμό για την «Συντήρηση και επισκευή αντλητικών συστημάτων άρδευσης Δήμου Ξάνθης» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης Πρόεδρος Επιτροπής)
  4. Έγκριση του από 11-7-2018 πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού που αφορά τον συνοπτικό διαγωνισμό για την «Συντήρηση και επισκευή κόμβων φωτεινής σηματοδότησης Δήμου Ξάνθης» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης Πρόεδρος Επιτροπής)
  5. Έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια μηχανογραφικού εξοπλισμού» με τη διαδικασία του συνοπτικού διαγωνισμού, κατάρτιση των όρων της διακήρυξης, έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών όπως και τη συγκρότηση επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης προσφορών για τη διενέργεια του εν λόγω διαγωνισμού (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης)
  6. Κατάρτιση όρων – έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και ορισμός επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια σύγχρονου συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης Δήμου Ξάνθης» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης)
  7. Έγκριση του από 20-7-2018 πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Εργασίες βελτίωσης και αποκατάστασης κολυμβητηρίου Δήμου Ξάνθης φάση Α» (εισηγητής Χαράλαμπος Θεοδοσάκης)
  8. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για την κατάθεση προτάσεων και προσθήκης ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ξάνθης (εισηγήτρια Ελένη Χατζηλιάδου)
  9. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για την παράσταση ενώπιον Μονομελούς Πρωτοδικείου (εισηγήτρια Ελένη Χατζηλιάδου)

Σχετικά Άρθρα