Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Αστυνομικό δελτίο

astinomia

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη αποθήκης στο Διδυμότειχο

 

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, διάρρηξη αποθήκης στο Διδυμότειχο, που είχε διαπραχθεί την 12/13-9-2014. Σχηματίσθηκε δικογραφία από τους παραπάνω αστυνομικούς σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 19 και 41 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής- διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, από τις έρευνες προέκυψε ότι ο 19χρονος δράστης, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε αποθήκη στο Διδυμότειχο και αφαίρεσε από το εσωτερικό της, μεταξύ άλλων, 2 χορτοκοπτικά μηχανήματα, 1 ηλεκτρογεννήτρια και 10 περίπου λίτρα βενζίνης, ενώ στη συνέχεια, πούλησε ένα από τα αφαιρεθέντα χορτοκοπτικά μηχανήματα στον 41χρονο.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού του 41χρονου, το χορτοκοπτικό μηχάνημα, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Σημειώνεται ότι ο 19χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

 

 

Θανάσιμος τραυματισμός 30χρονου αγρότη

 

Στις 27-9-2014 το πρωί, σε αγροτική περιοχή της Νέας Βύσσας Έβρου, κατά τη διάρκεια προσωπικών εργασιών, εντός αγροκτήματος, ένας 30χρονος ημεδαπός τραυματίστηκε θανάσιμα από έκρηξη ειδικού μηχανήματος παραγωγής αέρα, ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορεστιάδας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 47χρονου για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 47χρονου, ο οποίος δε συνελήφθη και αναζητείται, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ορεστιάδας.

Σχετικά Άρθρα