slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Αστυνομικό Δελτίο | 12-1-2018

Κομοτηνή, 11 Ιανουαρίου 2018

Συνελήφθη 38χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη στις 10-1-18  το πρωί, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ και Αφγανιστάν.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράση, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.

Κομοτηνή, 11 Ιανουαρίου 2018

 Συνελήφθη 46χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος μετέφερε παράνομα με όχημα ένα μη νόμιμο μετανάστη

Συνελήφθη στις 10-1-2018 το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης και του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 46χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος μετέφερε παράνομα με όχημά, ένα (1) μη νόμιμο μετανάστη, υπήκοο Συρίας.

Αναλυτικότερα, ο 46χρονος οδηγώντας όχημα (μικρό λεωφορείο), με πινακίδες κυκλοφορίας των αρχών της Βουλγαρίας, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από την χώρα μας. Εκεί, κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι ο δράστης μετέφερε παράνομα με το παραπάνω όχημα ένα μη νόμιμο μετανάστη, προκειμένου να τον προωθήσει από την Ελλάδα στη Βουλγαρία.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου.  

Κομοτηνή, 12 Ιανουαρίου 2018

Συνελήφθη υπήκοος Αφγανιστάν ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει από τον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας στη Γερμανία με παραποιημένο ταξιδιωτικό έγγραφο

Συνελήφθη την 11-01-2018 το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, ο οποίος αποπειράθηκε να εξέλθει παράνομα από τη χώρα με τη χρήση παραποιημένου ταξιδιωτικού εγγράφου.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος μετέβη στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, προκειμένου να επιβιβαστεί σε πτήση που είχε προορισμό το Ντίσελντορφ Γερμανίας, με τη χρήση παραποιημένου διαβατήριου των αρχών της FYROM, πλην όμως η πράξη του έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Κατασχέθηκε το παραπάνω έγγραφο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε  το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.  

 

 

Σχετικά Άρθρα