slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο γιος του Αντιδημάρχου Θ. Ηλιάδη ήταν αυτός που γρονθοκόπησε τον Μανώλη Φανουράκη. [περιμένω να δω την αντίδραση του Δημάρχου]

Απίστευτες στιγμές πολιτικής κατρακύλας ζει η Ξάνθη τα τελευταία χρόνια με την διοίκηση Δημαρχόπουλου. Οι εντάσεις στο δημοτικό συμβούλιο είναι πολλές και χθες είχαμε το αποκορύφωμα. Ο Αρχηγός της αντιπολίτευσης δέχθηκε επίθεση και γρονθοκοπήθηκε από τον γιό του αντιδημάρχου Ηλιάδη μέσα στο μαγαζί του.

 

«Σε είχα προειδοποιήσει να μην ξανασχοληθείς με τον πατέρα μου» φέρεται να είπε πριν την επίθεση ο νεαρός που χειροδίκησε κατά του Μανώλη Φανουράκη που όμως έμεινε ψύχραιμος, ενώ τον δράστη «εξουδετέρωσαν» οι πελάτες του μαγαζιού τον παρέδωσαν στην αστυνομία.

 

Το περιστατικό έγινε στο κατάστημα ΟΠΑΠ που διατηρεί ο Μανώλης Φανουράκης στην κεντρική πλατεία Ξάνθης λίγο πριν τις 11:00 χθες το βράδυ. Τον νεαρό δράστη συνέλλαβε άμεσα η αστυνομία και σήμερα θα οδηγηθεί με την αυτόφωρη διαδικασία στον Εισαγγελέα Ξάνθης, ενώ ο κ. Φανουράκης μετέβη στο νοσοκομείο για να του περιποιηθούν τα τραύματα στην δεξιά πλευρά του κεφαλιού και το αυτί του.

 

Από όσα μαθαίνουμε αφορμή για το περιστατικό είναι η κριτική που ασκεί η αντιπολίτευση του Δήμου στον Δήμαρχο Μπάμπη Δημαρχόπουλο και τους συνεργάτες του ένας εκ των οποίων είναι ο Θωμάς Ηλιάδης αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών για τον οποίο η αντιπολίτευση ζήτησε την παραίτησή του πριν λίγες μέρες.

 

σ.ε. κ. Δημαρχόπουλε κ. Δήμαρχε της πόλης, η κοινή γνώμη περιμένει την αντίδρασή σου στο περιστατικό. Πιστεύω θα πάρεις της σωστή απόφαση…

Σχετικά Άρθρα