Face to Face Τελευταία Νέα

Απίστευτος ΘΩΜΑΣ ρίχνει ευθύνες για τις πλημμύρες στον Κ. Ζαγναφέρη!!! Ο Δήμος τους τα έχει κάνει όλα σωστά…

orkomosia mixogloy (8)

Ενώ τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει τόσες προσπάθειες συνεργασίας των Δήμων της Ξάνθης με την περιφέρεια ΑΜΘ, και μάλιστα αυτές ήταν και αποτελεσματικές και έχουν δοθεί λήσεις, εντούτοις ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου με επιστολή του την οποία έστειλε στα Μέσα Ενημέρωσης της Ξάνθης δημοσιοποιεί ένα υπηρεσιακό έγγραφο με το οποίο καθιστά υπεύθυνη για τις πλημμύρες και όλες τις ζημιές που έγιναν ή θα γίνουν μελλοντικά στον Τόπειρο, την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης της οποίας ηγείται ο Κώστας Ζαγναφέρης. Λέει δηλαδή ο Θωμάς ότι για όλα φταίνε «τα κανάλια του Ζαγναφέρη» και ότι προφανώς οι πολίτες που έχουν ζημιές θα πρέπει να πιστώσουν στην Αντιπεριφέρεια το κακό που τους βρήκε από την θεομηνία!!!

Διαβάστε και βγάλτε συμπέρασμα και μόνοι σας.

«Αίτημα για άμεση επέμβαση της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης» Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των συνεχών και μεγάλης διάρκειας βροχοπτώσεων του τελευταίου τριμήνου και ιδίως των τελευταίων ημερών, δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα στη διαχείριση όμβριων υδάτων, κυρίως εξαιτίας της μη ορθής συντήρησης, διευθέτησης και διάνοιξης των στραγγιστικών καναλιών, που υπάρχουν στην περιοχή του Δήμου μας και υπόκεινται στην αρμοδιότητα σας.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να πλημμυρίσει μεγάλο τμήμα της περιοχής του Ερασμίου, της Ηλιόπετρας, των Μαγγάνων και του Δασοχωρίου και έτσι διατρέχεται μεγάλος κίνδυνος απώλειας ανθρωπίνων ζωών και καταστροφής περιουσιών (οικίες, σταβλικές εγκαταστάσεις και επαγγελματικοί χώροι).

Λόγω των δυσμενών αυτών συνθηκών κρίνεται άμεση και αναγκαία η επέμβαση σας. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τις προθέσεις σας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΘΩΜΑΣ

 

Σ.σ. Τα τηλέφωνα στον Τόπειρο διακοσμητικά είναι; Δεν μπορούσε να σηκώσει το ακουστικό ο Μίχογλου και να πάρει τον Ζαγναφέρη να συνεννοηθούν; Που να ήταν και από διαφορετική παράταξη ο καθένας… με χαρτιά και υπηρεσιακά σημειώματα πάντως τα νερά δεν φεύγουν από τα χωράφια… εκεί θέλει δουλειάααααα!!!

Σχετικά Άρθρα