Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Απέκτησε λαμπερή επιδερμίδα με φυσική μάσκα από σπόρους!

Και ποια από μας δε θα ήθελε να είχε μία λαμπερή επιδερμίδα, λεία χωρίς σπυράκια και πόρους και με φυσική λάμψη; Σίγουρα όλες! Αν εσύ δεν την έχεις, μπορείς να την αποκτήσεις με τη βοήθεια των σπόρων και συγκεκριμένα των chia! Προέρχονται από το φυτό Salvia hispanica, που ανθίζει στη Γουατεμάλα και το Μεξικό. Οι Αζτέκοι, μάλιστα, θεωρούσαν τους σπόρους αυτούς θεϊκούς! Είναι πλούσιοι σε σελήνιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο και αποτελούν μία έξοχη πηγή φυτικών αμινοξέων. Επίσης, περιέχουν υψηλή συγκέντρωση αντιοξειδωτικών, η οποία είναι σχεδόν τετραπλάσια από όση περιέχουν τα μύρτιλα!

Αν λοιπόν εσύ θέλεις να κάνεις το δέρμα σου πιο λαμπερό και να το αναζωογονήσεις δεν έχεις παρά να φτιάξεις την παρακάτω θαυματουργή μάσκα.

Λιώσε καλά μια κ.σ. σπόρους chia (που θα έχεις μουλιάσει σε ένα μικρό ποτηράκι με νερό για αρκετή ώρα ώσπου να γίνει ζελέ) μαζί με μια κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και πρόσθεσε μια κ.σ. γιαούρτι. Άπλωσε το μείγμα σε καθαρό, στεγνό πρόσωπο για 30’. Στη συνέχεια, ξέπλυνε καλά με άφθονο νερό. Εφάρμοσε τη μάσκα μία με δύο φορές την εβδομάδα και το πρόσωπό σου θα αποκτήσει αμέσως λάμψη, φρεσκάδα και ζωντάνια!

Σχετικά Άρθρα