Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ανοικτή επιστολή του Γιάννη Ιατράκη λίγες ώρες πριν την κάλπη

20150104_131500

Φίλε Ξανθιώτη, φίλη Ξανθιώτισσα

Σε λίγες ώρες θα κληθούμε όλοι μας να αποφασίσουμε ποιο θέλουμε να είναι το μέλλον της χώρας μας. Όλες αυτές τις μέρες το παλιό κομματικό σύστημα έθεσε διλήμματα προσπαθώντας να πολώσει το κλίμα, να εκβιάσει αυτοδυναμίες από την μια και να διασώσει τον εαυτό του από την άλλη.

Στρατεύθηκα με το Ποτάμι Ξάνθης γιατί επιθυμώ να αλλάξω τη χώρα. Να την αλλάξουμε όλοι μαζί χωρίς να τη γκρεμίσουμε. Το Ποτάμι φέρνει μαζί του την ελπίδα της σταθερότητας που έχει ανάγκη η χώρα. Την ελπίδα της ανατροπής της παλαιοκομματικής αντίληψης για την πολιτική. Της ευρωπαϊκής μας προοπτικής.

Πολιτεύομαι με το Ποτάμι ως υποψήφιος Βουλευτής Ξάνθης, επειδή νιώθω την ανάγκη να ενεργοποιηθώ, γιατί θέλω ν αλλάξει η χώρα και να βελτιωθεί και η δική μου ζωή αλλά και των παιδιών μας.

Είμαι άνθρωπος της δουλειάς. Ως Μηχανολόγος Μηχανικός- ελεύθερος επαγγελματίας, ξέρω πώς είναι να δουλεύεις σκληρά και να μην σου φτάνουν τα χρήματα για όλες σου τις υποχρεώσεις. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, όμως πιστεύω ότι μέσα από τη δική μου φωνή, μπορούν να εκφραστούν οι αγωνίες όλων των Ξανθιωτών που έχουμε βιώσει ίδιες εμπειρίες στην Ελλάδα της κρίσης.

Γνωρίζω καλά την πόλη και τα προβλήματά της.

Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις προς την κατεύθυνση αυτή.

Και κάτι τελευταίο. Ο νομός μας βγάζει 3 βουλευτές, η τρίτη έδρα πρέπει να πάει στο ΠΟΤΑΜΙ.

Το Ποτάμι και εγώ ζητούμε την ψήφο σας την Κυριακή 25 Ιανουαρίου και σας ευχαριστούμε ολόψυχα για την υποστήριξή σας.

Όλοι μαζί γινόμαστε ΠΟΤΑΜΙ

 

Γιάννης Ιατράκης

Υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα