Έβρος Τελευταία Νέα

Αμείωτες οι ροές λαθροΠακιστανών που περνάνε από τον Έβρο

Συνελήφθη στις 19-10-2016 το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μαρόκου, ο οποίος προωθούσε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, οκτώ μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Ειδικότερα, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, οι αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν, ο 32χρονος οδηγός του δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω, ο δράστης εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς, σε παρακείμενη αγροτική περιοχή. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα, οκτώ μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Σχετικά Άρθρα