Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Αλλαγές στην Περιφέρεια ΑΜΘ… Τέσσερεις νέοι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες από το ν Γ. Παυλίδης. Παραμένουν Αμοιρίδης- Παπαδόπουλος

Σε αλλαγές στους θεματικούς του αντιπεριφερειάρχες προχώρησε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, έτσι προχθές προχώρησε στην αποδοχή των παραιτήσεων των τεσσάρων θεματικών του αντιπεριφερειαρχών και τον ορισμό νέων.

Παραμένουν στις θέσεις τους ο Μιχάλης Αμοιρίδης (Ξάνθης) που χειρίζεται τα θέματα του Τουρισμού και ο Σωτήρης Παπαδόπουλος (Καβάλας) που χειρίζεται τα αγροτικά θέματα και την καταπολέμηση των κουνουπιών.

Οι 4 νέοι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες:

Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών ορίστηκε ο Μουμίν Οντέρ από τη Ροδόπη, στη θέση του Στη θέση του Κατραντζή Μουσταφά , Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Συνοχής ορίστηκε η Γεωργία Χειράκη από τη Δράμα στη θέση του Χ. Γεωργιτσόπολου.

Από τον Έβρο ο Κώστας Βενετίδης ορίστηκε Αντιπεριφερειάρης υποδομών, έργων, δικτύου, μεταφορών, καταστροφών, περιβάλλοντος και παραμεθορίων περιοχών στη θέση του Κωστα Εξακουστού ενώ η Ελένη Δημούδη ορίστηκε θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού στη θέση της Ζήνας Ζάχαρη.

Σχετικά Άρθρα