Κοινωνία Τελευταία Νέα

Αλέκος Κοντός: Τράπηκε σε φυγή μέσω εκλογών ο Σύριζα»

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Ξάνθης κ. Αλέξανδρος Κοντός εκτιμώντας ότι ο Τσίπρας επέλεξε τις πρόωρες κάλπες προκειμένου να ξεφύγει από τα πολύ δύσκολα στα οποία οδήγησε την χώρα, στους επτά μήνες διακυβέρνησης της.

Ο βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας καταθέτοντας στο Crashonline την εκτίμησή του για τον λόγο ή τους λόγους που ο Αλέξης Τσίπρας και το επιτελείο του επέλεξαν νέα εκλογική αναμέτρηση τόνισε:

«Είναι δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τράπηκε σε φυγή μέσω των εκλογών. Για την ακρίβεια, επέλεξε τις πρόωρες εκλογές για να ξεφύγει από τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ προερχόταν από το εσωτερικό του. Υπήρχαν πολλές διαφωνίες από αυτούς που έβλεπαν την αδιέξοδη πολιτική του Αλέξη Τσίπρα. Διαφωνίες που οδηγήθηκαν σε ρήξη.

Έπειτα, μέσω των εκλογών ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να κερδίσει χρόνο μετά την δεδομένη οργή που προκάλεσε στους πολίτες η συμφωνία για ένα χειρότερο μνημόνιο. Όταν ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση τα έλεγε και τα έβλεπε εύκολα. Όταν ήρθε όμως στην εξουσία γρήγορα κατέρρευσαν οι προεκλογικές του δεσμεύεις. Το e-mail Χαρδούβελη ήταν «παιδική χαρά» μπροστά στο νέο μνημόνιο. Εμείς όμως δεν μένουμε σε αυτά. Κοιτάμε το μέλλον της χώρας μας και την προοπτική που πρέπει να δημιουργηθεί.

Ο κόσμος που βιώνει πλέον στην σκληρή πραγματικότητα και καθημερινότητα τους άσχημους χειρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ σε πολλά θέματα πιστεύω ότι θα εμπιστευτεί μια σοβαρή πολιτική την οποία μπορεί να προσφέρει η Νέα Δημοκρατία. Χωρίς μεγάλα λόγια και πολλές υποσχέσεις παράγουμε έργο. Το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε συνέχεια».

Σχετικά Άρθρα