Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ακέκος Κοντός: «Συνεχίζουμε μαζί ακόμη πιο μαχητικά…»

kontos-alexandros-nd-23012015a

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συμπολίτες μου, που για μια ακόμη φορά μου έκαναν τη μεγάλη τιμή να με εμπιστευθούν με την ψήφο τους και να με αναδείξουν εκπρόσωπο του Νομού μας στο ελληνικό Κοινοβούλιο με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τα προβλήματα που η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει, η καθαρή και ισχυρή εντολή που έλαβα από τους πολίτες της Ξάνθης κατά τη χθεσινή κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση με συγκινεί ιδιαιτέρως.

Αισθάνομαι πως αποτελεί επιβεβαίωση για τις μάχες που έδωσα όλα τα προηγούμενα χρόνια, προκειμένου να διασφαλίσω τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και προοπτικές για το Νομό μας. Ταυτόχρονα, αισθάνομαι ότι μου δίνει τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να συνεχίσω να παλεύω ακόμη πιο μαχητικά για το καλό του τόπου και της πατρίδας μας.

Δεσμεύομαι ειλικρινά να τιμήσω με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, να προστατεύσω τα συμφέροντα τους αυτές τις κρίσιμες ώρες και να αγωνισθώ για να μην πάνε χαμένα κόποι και θυσίες των τελευταίων χρόνων.

Ο αγώνας για την Ξάνθη, ο αγώνας για την Ελλάδα συνεχίζεται και σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια βγαίνω μπροστά με εσάς στο πλευρό μου.

Σας ευχαριστώ

Σχετικά Άρθρα