slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ήρωας; Ποιος Ήρωας!!! Δείτε το αιχμηρό σχόλιο του Αργύρη Ανδριώτη για τους πολιτικούς μας

Συγκλονισμένη είναι όλη η Ελληνική κοινωνία από τον απροσδόκητο χαμό ενός ακόμη Ήρωα πιλότου μας, του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου που την Τετάρτη το μεσημέρι αγκάλιασε το γαλάζιο του Αιγαίου. Έπεσε υπερασπιζόμενος τα Ιερά και τα Όσια της Πατρίδας του.

Συγκλονισμένος είναι σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος που χωρίς καμιά ντροπή περιέκοψε τους μισθούς και τις συντάξεις αυτών των Ηρώων, τρεις φορές περισσότερο από τους άλλους εργαζόμενους και που αρνείται πεισματικά να εφαρμόσει τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για αποκατάσταση της παράφορης αδικίας. Ο Ήρωας μας αμειβόταν με 1180 € τον μήνα!!!!!

Συγκλονισμένη είναι σύσσωμη η Ελληνική Κυβέρνηση που έχει ψηφίσει τον ανάλγητο νόμο για τις συντάξεις χηρείας βάσει του οποίου η χήρα του Ήρωα μας θα πρέπει να περιμένει να γίνει 55 ετών για να πάρει σύνταξη. Συγκλονισμένοι είναι και όλοι όσοι ψήφισαν και όσοι υποστήριξαν το νόμο αυτό.

Συγκλονισμένος είναι και ο άθεος Πρωθυπουργός μας που δεν γνωρίζει αν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα που υπερασπίζονται οι Ήρωες μας.

Συγκλονισμένος είναι και ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης. Τόσο συγκλονισμένος που ανακοίνωσε τον χαμό του Ήρωα μας μέσα από το twitter!!!!

Συγκλονισμένος θα είναι και ο Πάγκαλος που υποστηρίζει ότι ο Ήρωας μας ήταν αντιπαραγωγικός!!!!!

Συγκλονισμένος θα είναι και ο Βενιζέλος που υποστηρίζει ότι ο Ήρωας μας ήταν αυτιστικός!!!!!

Συγκλονισμένοι θα είναι και όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες που με τις αποφάσεις τους μείωσαν τις δαπάνες του ΥΕΘΑ, ξεγύμνωσαν το στράτευμα και από μέσα και από προσωπικό και που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν το χαμό του Ήρωα μας για να μαζέψουν κάνα ψηφαλάκι. Εκλογές έρχονται ας λαϊκίσουμε και λίγο.

Συγκλονισμένος θα είναι και ο Βερύκιος, αυτός που επιβιώνει στις αγκαλιές όλων των παραπάνω και που υποστηρίζει ότι οι χήρες των Ηρώων μας «πρέπει να πάρουν τον κ@@ο τους και να δουλέψουν». Τόσο συγκλονισμένος που από σεβασμό και μόνο στο νεκρό Ήρωα μας, δεν ήξερε ούτε το όνομα του και τον αποκαλούσε «Γιώργο Μπαλαδώρο»!!!!!

Για όλους αυτούς ο Γιώργος Μπαλταδώρος μόνο Ήρωας δεν είναι. Ας πρόσεχε!! Αυτός διάλεξε αυτό που έγινε. Αυτός αγαπούσε την Πατρίδα του. Το ήξερε ότι πολλές φορές δεν θα κάνει Πάσχα με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Το ήξερε ότι κάποτε μπορεί να απογειωθεί και να μην ξαναγυρίσει. Ο ίδιος φταίει. Εργατικό ατύχημα ήταν!!! Και η γυναίκα του; Τα ήξερε όλα αυτά. Ας μην τον παντρευόταν!!! Επιλογή δική της ήταν!!! Τα παιδιά του; Ας πρόσεχαν κι αυτά από ποιους γονείς γεννιόταν!!!

Σε όλους αυτούς τους ανάλγητους οι Ήρωες μας τους χαρίζουν όλες τις περικοπές και όλο το μισθό τους ακόμα αν αυτό χρειάζεται για να σωθεί η Ελλάδα μας. Η Ελλάδα μας που αυτοί ρημάξανανε. Δεν τους χαρίζουν όμως την τιμή και την υπερηφάνεια τους.

Ήρωα Γιώργο  Μπαλταδώρε. Σαν ελάχιστο φόρο τιμής μαζί με ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σου αφιερώνω παραφρασμένους τους στίχους του Πάρη Μίτσου……..

 

Σαν το σύννεφο φεύγω πετάω

αγκαλιάζω και γη ουρανό

λευτεριά στους ανέμους ζητάω

έχω πάψει να είμαι θνητός

Και χωρίς τα φτερά δε φοβάμαι
το γαλάζιο ζεστή αγκαλιά
στα ψηλά τα βουνά να κοιμάμαι
στο Αιγαίο να δίνω φιλιά.
Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος

Ήρωας

ΑΘΑΝΑΤΟΣ

 

Αργύριος Ανδριώτης

Ταξίαρχος ε.α.

 

 

Σχετικά Άρθρα