Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Έχει χάσει την μπάλα το ΕΒΕ Ξανθης… έχασε το γκίνες για την Καριόκα, συναντήθηκε με τον τέος βασιλιά και κάνει επίθεση στο xanthileft.gr… ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ Στέλιο;;;;;;

Μετά από την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συνάντηση του ΕΒΕ Ξάνθης με τον ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ της Ελλάδα και την οικογενειακή φωτογραφία που θεωρώ τεράστιο λάθος για ένα θεσμό της Ξάνθης όπως το ΕΒΕ… μετά και από την είδηση που γράφτηκε και δεν διαψεύσθηκε ότι τελικά δεν θα μπούμε στο ΓΚΙΝΕΣ από λάθος των διοργανωτών παρά τα χιλιάρικα που ξοδευτήκαν για την Καριόκα… διαβάζω και την “άσχετη” ανακοίνωση του προέδρου του ΕΒΕ για τον τοπικό Σύριζα και αναρωτιέμαι αν αυτός είναι ο ρόλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου της Ξάνθης και του προέδρου φυσικά και αν αυτό αξίζει στους Ξανθιώτες Εμπόρους και Βιοτέχνες που φτύνουν αίμα για να τα βγάλουν πέρα…

Διαβάστε με τι ασχολούνται οι άνθρωποι…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ

Το «xanthileft.gr ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης» εκτός από «ολυμπιονίκες» των Μνημονίων, της ανεργίας και της «κωλοτούμπας». Εκτός από ανιστόρητοι αναδεικνύεστε με την τελευταία ανάρτησή σας και σε αγεωγράφητους «ολυμπιονίκες». Εκτός βέβαια, αν ψευδώς και εσκεμμένα αναφέρεται ότι ο Νομός Ηλείας ανήκει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ότι δήθεν ο Περιφερειάρχης που έχει την ευθύνη του Νομού Ηλείας, είναι ο «Τατούλης μας». Πρέπει όμως να μάθετε ότι ο Νομός Ηλείας ανήκει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και Περιφερειάρχης είναι ο κ. Κατσιφάρας. Τι σημασία έχει όμως ποιος είναι Περιφερειάρχης; Στην Ελλάδα έχουμε Πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και αυτός φέρει την μεγάλη πολιτική ευθύνη του «εθνικού αίσχους» των ατελείωτων χιλιομέτρων σκουπιδιών στο λίκνο του πολιτισμού, το Νομό Ηλείας, της μεγάλης ντροπής και του ευτελισμού της χώρας μας διεθνώς.

Μην ντρέπεστε να το αποδεχθείτε «νίπτοντας τα χείρας σας» ως σύγχρονοι Πόντιοι Πιλάτοι. «Θου, Κύριε, φυλακὴν τω στόµατί µου». Έλεος!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

 

Υ.Γ. Κατάντια για την πόλη μας… κατάντια για το ΕΒΕ Ξάνθης… έχει μπερδέψει τους ρόλους του το προεδρείο και νομίζουν ότι είναι οι Ρομπέν της Νέας Δημοκρατίας… Έχει τον Αλέκο Κοντό η Ν.Δ. κ. Μωραϊτη και την ΝΟΔΕ με τον νέο πρόεδρό της και όταν χρειαστεί απαντάει στον Σύριζα… εσείς τι πετάγεστε; Τι θέλετε να υποκαταστήσετε ρόλους όλοι εκεί τα μέλη του ΔΣ του ΕΒΕ Ξάνθης; Μην μου πείτε ότι είστε ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ; Όπως μου είπε κάποιος κοινός μας φίλος!!!!!!!!!!!

Σχετικά Άρθρα