slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Έχεις βιβλία; Δώρισέ τα στον Πολιτιστικό σύλλογο Τοξοτών

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΤΟΞΟΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

΄Εδρα: Τοξότες Ξάνθης
Ταχ. Δ/νση: Τοξότες Ξάνθης-Τ.Κ. 67100 – Τ.Θ.: 56

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ”

Βαδίζοντας στα χνάρια προηγούμενων Διοικητικών Συμβουλίων, με τίτλο ” Το βιβλίο – η γνώση παράθυρο στον κόσμο ”, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια που στοχεύει στην επαναλειτουργία της βιβλιοθήκης του Συλλόγου μας.
Για την επαναλειτουργία της κρίνεται απαραίτητος ο εμπλουτισμός της με νέες εκδόσεις για την πληρέστερη και σύγχρονη γνώση, με βιβλία ποικίλου περιεχομένου, με DVD (κινούμενα σχέδια, μορφωτικού περιεχομένου), με περιοδικά τύπου National Geographic κ.λ.π.
Απευθυνόμαστε στην κοινωνία του χωριού μας, σε οποιοδήποτε άλλο πολίτη, Οργανισμό και ζητούμε τη στήριξή σας στην προσπάθειά μας αυτή.
Παρακαλούμε να προσφέρετε-δωρήσετε ό,τι από τα προαναφερόμενα επιθυμείτε, ώστε με τη βοήθειά σας να καταστήσουμε τη βιβλιοθήκη μας πόλο έλξης για τους αναγνώστες και κατ΄ επέκταση παράθυρο στον κόσμο .
Κάθε Δευτέρα από ώρα 17:00 έως 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού μας θα μπορείτει να προσέρχεστε για την προσφορά – δωρεά σας.
Επίσης θα βρισκόμαστε και στο καφέ FORET – Λοχαγού Βόγδου Μιχαήλ 20 στην Ξάνθη, για να δεχόμαστε τις προσφορές – δωρεές σας, από ώρα 10:30 έως 11:30, ως εξής: Σάββατο 31 Μαρτίου και για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο ( το πρώτο και τελευταίο Σάββατο).
Για κάθε παραλαβή μας, θα χορηγούμε απόδειξη.
Πληροφορίες:α) Καρασακαλίδου Παρασκευή, τηλέφωνα επικοινωνίας – 6955473036, 2541093029 (οικίας) – email:[email protected], β) Στεφανίδου Αλεξάνδρα τηλέφωνα επκοινωνίας: 6939060410, 2541093333 (οικίας) email:[email protected]
Περιμένουμε τη στήριξή σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Τοξότες 1 Μαρτίου 2018
Με τιμή το Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα