slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ένα άρμα μάχης θα «φυλάει» από εδώ και πέρα τα γραφεία του ΔΣΣ στην Ξάνθη. Εξαιρετική κίνηση του Στρατηγού Γιώργου Καμπά

Ο στρατηγός Δκτής του Δ΄ΣΣ ήρθε στην Ξάνθη στις 17 Ιανουαρίου 2017 και από την πρώτη στιγμή διακρίναμε ότι είναι διαφορετικός από τους προκατόχους του. Εξαιρετικά δραστήριος, άνετος με την τοπική κοινωνία, επικοινωνιακός με τους φορείς τους τόπου μας, συμβάλει αυτούς τους μήνες εκτός από το έργο στου στρατού και όπου αλλού του ζητηθεί.

Ο νέος Στρατηγός λοιπόν συνεχίζει να μας εκπλήσσει θετικά αφού πριν από λίγες ημέρες περατώθηκαν τα έργα αναμόρφωσης του νέου μνημείου του Στρατηγείου του Σώματος Στρατού, από το οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει ένα άρμα μάχης Μ47 το οποίο ιστορικά αποτελεί την αιχμή του δόρατος των χερσαίων δυνάμεων ελιγμού.

Το μνημείο είναι απέναντι από το κέντρο επιχειρήσεων και τα γραφεία του Δ ΣΣ και όπως φαίνεται και στις εναέριες φωτογραφίες είναι ένα κόσμημα για την Ξάνθη αλλά και για το Δ ΣΣ που εξασφαλίζει την ειρήνη στην περιοχή και τις συνθήκες να ευημερούν οι πολίτες.

Συγχαρητήρια τόσο στον Στρατηγό όσο και στους συνεργάτες του που υλοποίησαν το έργο αυτό! (Πραγματικά μας έλειπε…).

DCIM100MEDIADJI_0298.JPG
DCIM100MEDIADJI_0301.JPG

Σχετικά Άρθρα