Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Την Βασιλόπιτά του έκοψε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ξάνθης- Ροδόπης

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομών Ξάνθης – Ροδόπης το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 στο Cafe Bar & More “El Clasico” στην Κομοτηνή.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, αποτελούμενο από την Πρόεδρο Αθανασία Μακρή, την Αντιπρόεδρο Τάνια Δουδουλακάκη, τη Γραμματέα Μαρία Μαγκλή, την Ταμίας Τούλα Πιστικούδη , και το Μέλος Κατερίνα Μουμτζή, οργάνωσε μία άψογη βραδιά με πολύ κέφι.  Η τυχερή του φλουριού ήταν η κα Μπελιβανάκη Βέρα και της κλήρωσης ο κ. Σαμπρή Σαΐτογλου από Ξάνθη και ο κ. Ιωάννης Λένας από Κομοτηνή.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Αθανασία Μακρή κατά την ομιλία της ευχαρίστησε και τους χορηγούς της εκδήλωσης: BURLINGTON BOOKS. EXPRESS PUBLISHING.MM PUBLICATIONS. HILLSIDE PRESS.

pita-sylogoy-idiokthton-kentron-ks-glosson-1 pita-sylogoy-idiokthton-kentron-ks-glosson-2 pita-sylogoy-idiokthton-kentron-ks-glosson-3 pita-sylogoy-idiokthton-kentron-ks-glosson-4 pita-sylogoy-idiokthton-kentron-ks-glosson-5 pita-sylogoy-idiokthton-kentron-ks-glosson-6 pita-sylogoy-idiokthton-kentron-ks-glosson-7 pita-sylogoy-idiokthton-kentron-ks-glosson-8 pita-sylogoy-idiokthton-kentron-ks-glosson-9 pita-sylogoy-idiokthton-kentron-ks-glosson-10 pita-sylogoy-idiokthton-kentron-ks-glosson-11 pita-sylogoy-idiokthton-kentron-ks-glosson

Σχετικά Άρθρα