Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

«Άσφαιρα» έριξε ο Σύριζα στον Πασχάλη Λύρατζη… θέλουν να τον φιμώσουν να μην κάνει κριτική στην κυβέρνηση (Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!!)

Οι Δημοκράτες του Σύριζα κατηγόρησαν χθες τον Δημοτικό Σύμβουλο και πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ξάνθης για την κριτική που άσκησε αυτός στον Σύριζα μέσο του FaceBook. Στην ουσία τον κατηγόρησαν συκοφαντώντας τον (γι αυτό και δεν δημοσιεύουμε την επιστολή τους) ότι είναι ρατσιστής και φασίστας όταν όλοι ξέρουν ότι ο Λύρατζης καμιά σχέση δεν έχει με όλα τα παραπάνω…

Η ουσία είναι ότι οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ κατά τα άλλα Συριζαίοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑ και να τους κριτικάρει γι αυτό και με ευκολία επιτίθενται κολλώντας ρετσινιές σε διάφορους που είναι απέναντί τους και νομίζουν ότι έτσι θα τους εκφοβίσουν…. Αν διαφωνείς με τον Σύριζα και ότι λέει είσαι Φασίστας… (ούξω ρε που έλεγε και μια παλιά Ελληνική ταινία).

 

Δείτε παρακάτω και την απάντηση του Λύρατζη που όπως είπε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο προσφεύγει κατά της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ στον εισαγγελέα, για να προστατευτεί από την ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ!!!!

Σχετικά Άρθρα