Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Άνω κάτω έκανε την παράταξη Δημαρχόπουλου ο Δημήτρης Μπένης… «σκορπίσανε» δεξιά και αριστερά οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δημάρχου…

Χαμός επικράτησε χθες βράδυ κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου όταν ο Δημήτρης Μπένης της αντιπολίτευσης κατέθεσε ερώτηση σχετικά με το θέμα της αγοράς CD του Γιάννη Σαββιδάκη από νομικό πρόσωπο του Δήμου.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμετέχω» εμποδίστηκε για πολύ ώρα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δρεμσίζη που δεν του έδινε τον λόγο να κάνει τις καταγγελίες το όπως είπε ο κ. Μπένης «κατ’ εντολή του Δημάρχου»!!!!

Το θέμα έχει ως εξής: στις 10 Δεκεμβρίου σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουν αναρτηθεί αποφασίστηκε η αγορά 520 cd ενώ την επόμενη μέρα εμφανίζεται να εγκρίνεται από την σχετική επιτροπή η αγορά με προσφορά του Γιάννη Σαββιδάκη ακριβώς στο ποσό περίπου των 5.000 ευρώ που έχει αποφασιστεί ενώ το Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας επίσης την ίδια μέρα επικυρώνει τη σχετική προμήθεια.

Τέλος όπως ανέφερε, ο κ. Μπένης πολύ πριν από αυτή την ημερομηνία το Κέντρο Πολιτισμού είχε αποφασίσει να φέρει τον Γ. Σαββιδάκη χωρίς κόστος στην πόλη για συναυλία (!!!!!!!!!), συμπληρώνοντας ότι αυτή η ανακολουθία είναι μεμπτή καθώς αν είχε αμειφθεί με αυτό το ποσό για τη συναυλία δεν θα είχε μιλήσει κανείς. Ο Χατζηεφραιμίδης προσπάθησε να διαξιολογηθεί και διέκοψε πολλές φορές τον κ. Μπένη αλλά και μόνο η παραίτησή του από την θέση του προέδρου μετά την δημοσιοποίηση του θέματος λέει από μόνη της αρκετά για την ιστορία αυτή… Γενικά η παράταξη του Δημαρχόπουλου απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ.. υπάρχουν σκόρπιοι σύμβουλοι και η συμπαγής αντιπολίτευση… (Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Δήμαρχο Μπάμπη που έκανε τις επιλογές του… θέλησε να στηρίξει λάθος ανθρώπους και τώρα όλοι είναι εναντίων του και κανένας δεν βγαίνει μπροστά να τον υπερασπιστεί… ούτε καν τα ευνοημένα από τον ίδιο ΜΜΕ!!!).

Σχετικά Άρθρα