Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Άνετος και ευδιάθετος ο Χρίστος Πούλιος λίγες μέρες πριν τις εκλογές ανέπτυξε για ακόμη μια φορά το όραμά του στους Δημοσιογράφους της Ξάνθης

poylios poylios (1)

O Χ. Πούλιος έθεσε το διακύβευμα των εκλογών: «Κλείνει ένας κύκλος και επιλέγουμε πολιτικές και πρόσωπα»

Συνέντευξη Τύπου στην οποία έθεσε το διακύβευμα των εκλογών για το Δήμο Ξάνθης, την επόμενη Κυριακή παραχώρησε ο Χρίστος Πούλιος το μεσημέρι της Δευτέρας.

«Οι εποχές των κομματικών μηχανισμών που εξέλεγαν δημοτικές αρχές τέλειωσαν και ένας μεγάλος κύκλος 40 ετών συντηρητικής και διαχειριστικής λογικής στο Δήμο Ξάνθης, κλείνει σε αυτές τις εκλογές.» είπε και πρόσθεσε: «Επιλέγουμε πολιτικές και πρόσωπα την ερχόμενη Κυριακή», αυτό είναι το ζητούμενο και με βάση αυτό πρέπει να επιλέξουν οι δημότες σημείωσε, βαζοντας το βασικό άξονα αναζήτησης στην εκλογική αναμέτρηση για το είδος της διοίκησης αλλά και τα πρόσωπα που θα την ασκήσουν στο επόμενο διάστημα.

«Το επόμενο Δ.Σ. θα πλήρως ανανεωμένο και με αναβαθμισμένη ποιοτική σύνθεση και πολύ μικρότερο μέσο όρο ηλικίας,νέες λογικές, φιλοσοφία και πρακτικές γιατί όσα ακολουθήθηκαν μέχρι σήμερα οδήγησαν το Δήμο στην κατάσταση που είναι σήμερα και κανείς εν είναι περήφανος» σημείωσε.

«Δεν ερχόμαστε να γκρεμίσουμε

«Έκανε λόγο για ήπιο προεκλογικό αγώνα της παράταξής του και τόνισε ότι «δεν ήρθαμε να γκρεμίσουμε» εννοώντας ότι δεν υπάρχει κανενός είδος ρεμβανσισμού, τονίζοντας ότι όσες δομές λειτούργησαν σωστά, θα διατηρηθούν και θα στηριχθούν από την παράταξή του. Παράλληλα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της Ανεργίας

Για το πρόγραμμα του συνδυασμού του ανέφερε ότι μέχρι να κατατεθεί στην κοινωνία πέρασε από εξαντλητική δοκιμασία και διαβούλευση, ιδιαίτερα από τους πολλούς νέους που στελέχωσαν στο συνδυασμό και θεωρεί ότι έδωσαν άλλη δυναμική στην προσπάθειά του. Στο θέμα της συμμετοχής των νέων έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα και ανέφερε ότι η κύρια ευθύνη της νέας δημοτικής αρχής είναι να τους ενεργοποιήσεις». (Θα ακολουθήσει το βίντεο με το σύνολο των δηλώσεων του κ.Πούλιου!).

Σχετικά Άρθρα