slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Άλλο ένα βράδυ στο νοσοκομείο ο Φανουράκης. Τακτική δικάσιμος για τον γιο του Θ.Ηλιάδη που αφέθηκε ελεύθερος

Άλλο ένα βράδυ θα περάσει στο νοσοκομείο ο αρχηγός της αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης πιθανότατα αύριο Τρίτη θα πάρει και το εξιτήριο για να επιστρέψει στην κανονικότητα.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο σήμερα το πρωί δεν εκτελέστηκε το αυτόφωρο για τον γιο του κυρίου Ηλιάδη αφού από τους δύο αντιδίκους ζητήθηκε να γίνει προκαταρκτική εξέταση και να οριστεί τακτική δικάσιμος από τον εισαγγελέα Ξάνθης.

Ο γιος του κυρίου Ηλιάδη αφέθηκε ελεύθερος σήμερα το μεσημέρι και θα προετοιμάσει την απολογία του αφού βέβαια γίνουνε και οι απαραίτητες ανάκρισης από το τμήμα της αστυνομίας που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Η πράξη αυτής της χειροδικίας εναντίων του αρχηγού της αντιπολίτευσης για πολιτικούς λόγους, προκάλεσε μια σειρά από ανακοινώσεις, αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου της Ξάνθης και καθιερώνει μια νέα πρακτική στην πολιτική ιστορία της πόλης και των δημοτικών παρατάξεων. Είναι λυπηρό που έχουμε διολίσθησης σε αυτό το επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης, όπου οι διαφορές λύνονται με το ξύλο…

 

Σχετικά Άρθρα