slider Εκδηλώσεις Τελευταία Νέα

Την Κυριακή 25 Μαρτίου πανηγυρίζει ο ιερός ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σταυρούπολης Ξάνθης | Το πρόγραμμα

Την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018, πανηγυρίζει ο ιερός ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σταυρούπολης Ξάνθης. Το πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων θα τελεσθεί ως εξής:

Σάββατο 24/3/2018 και ώρα 18.00, θα ψαλλεί ο Πανηγυρικός δισαρχιερατικός εσπερινός, χοροστατούντων του σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας κ.κ. Παντελεήμονος και του Θεοφιλεστάτου επισκόπου πρώην Αυλώνος κ.κ. Χριστοδούλου.

Μετά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού, γύρω στις 20.00, θα ακολουθήσει εκδήλωση στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Σταυρούπολης, από τη δημοτική χορωδία της Χωριστής του δήμου Δράμας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρατεθεί μπουφές από τις κυρίες της ενορίας.

Κυριακή 25/3/2018 και ώρα 7.00, θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου επισκόπου πρώην Αυλώνος κ.κ. Χριστοδούλου. Στη συνέχεια Πανηγυρική Δοξολογία, όπου θα αναγνωσθεί και ο Πανηγυρικός της ημέρας.

Ακολούθως, επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων στο Ηρώον Σταυρούπολης και παρέλαση.

Μετά την παρέλαση, θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί στην κεντρική πλατεία της Σταυρούπολης από τοπικά χορευτικά συγκροτήματα.

Σχετικά Άρθρα