slider Τελευταία Νέα

Σοβαρό ατύχημα σε παιδική χαρά του Δήμου Ξάνθης τραυματίστηκε οκτάχρονο και διεκομίστη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

 

Ένα πάρα πολύ σοβαρό ατύχημα έγινε χθες το βράδυ στις οχτώ περίπου στην πιστοποιημένη παιδική χαρά του Δήμου Ξάνθης η οποία βρίσκεται στην Κυψέλη.

Ένας οκτάχρονος που έπαιζε στην παιδική χαρά καταπλακώθηκε από την πόρτα της παιδικής χαράς η οποία είναι περίπου 80 με 100 κιλά και τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά.

Το παιδί διεκομίστη αρχικά στον γενικό νοσοκομείο Ξάνθης στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Καβάλας και αυτήν την ώρα είναι στην παιδιατρική κλινική της Θεσσαλονίκης για να εξεταστεί από παιδονευροχειρουργό.

Έχει σπάσει το δεξί του χέρι και έχει ένα χτύπημα στο κεφάλι λίγο πάνω από το μάτι.

Υπενθυμίζω η συγκεκριμένη παιδική χαρά παρουσιάστηκε από το δήμαρχο Ξάνθης και τις υπηρεσίες του ως μία από τις πιστοποιημένες παιδικές χαρές οι οποίες μετά από κόπους και βάσανα υποτίθεται ότι παραδόθηκαν με ασφάλεια στους πολίτες για να τις χρησιμοποιούν.

Μετά από αυτό το πολύ σοβαρό περιστατικό καλούμε τον εισαγγελέα της Ξάνθης να επέμβει και να ορίσει ανεξάρτητη αρχή η οποία θα ελέγξει όλες τις πιστοποιημένες παιδικές χαρές του Δήμου Ξάνθης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας το παιδί έχει διαφύγει τον κίνδυνο αλλά εξακολουθεί να είναι σοβαρά τα τραύματα του

Σχετικά Άρθρα