slider Τελευταία Νέα

Δωρεάν συμμετοχή Ξανθιώτικων επιχειρήσεων στην 18η Διεθνή Έκθεση Alexpo 2018

Το Επιμελητήριο Ξάνθης καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του, να συμμετέχουν στην 18η Διεθνή Έκθεση Alexpo 2018 προκειμένου να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να προσελκύσουν νέους πελάτες και να αναπτύξουν δημιουργικές επιχειρηματικές επαφές. Η έκθεση θα λειτουργήσει από την Παρασκευή 15 έως και την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, σε στεγασμένο χώρο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Η Alexpo διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός της Π.Ε. Έβρου ενώ για ακόμη μία χρονιά αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών.

Στη φετινή Alexpo θα δοθεί έμφαση στον κλάδο της γαστρονομίας ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις και προωθητικές ενέργειες με στόχο την ανάδειξη των προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα. Σχεδιάζονται εκδηλώσεις προβολής προϊόντων και γευσιγνωσίας, όπως και εμφανίσεις γνωστών chef που θα μαγειρέψουν ζωντανά μπροστά στο κοινό. Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις αποτελούμενες από μουσικές συναυλίες και χορευτικές παραστάσεις.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου Ξάνθης έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν ΔΩΡΕΑΝ, στο 12 τ.μ. περίπτερο του Επιμελητηρίου. Ο τρόπος συμμετοχής (δείγματα, έντυπα κ.λπ.) θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή είναι:

  • η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και να έχει εξοφλήσει και τη συνδρομή του έτους 2018
  • η φυσική παρουσία εκπροσώπων κάθε επιχείρησης.

 

Σχετικά Άρθρα